"La voz dormida"


La voz dormida
La voz dormida  va ser una pel·licula basada en una novel·la de Dulce Chacón. Va ser producida per Antonio Pérez a l’any 2011. El seu director va ser Benito Zambrano.
 Aquesta producció, tracta sobre Pepita, una emigrant andalusa que s'instal·la a Madrid on està empresonada la seva germana Hortensia, que està embarassada i donarà a llum a la presó. Pepita s'enamora d'un guerriller i tractarà per tots els mitjans de fer-se càrrec de la filla de la seva germana condemnada a mort. La pel·lícula tracta amb tota cruesa la repressió franquista contra la dona.
Pepita és una dona cordobesa, rossa i d’ulls blaus que estima molt a la seva germana Hortensia.
Hortensia és morena amb cabells rizats recollits amb dues trenes. Serà comdemnada a mort i la seva germana haurà de cuidar de la seva filla.
Aquesta pel·lícula està situada en ple règim franquista. Com he dit abans en el resum, aquesta pel·licula ensenya la crueltat de com eres les dones tractades en l’època que governava Franco.
Recomeneria aquesta pel·lícula perquè està basada en fets reals i ajuda a comprendre una mica més com va ser aquesta época, sobre tot per les dones.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Font Secundaria Anthony Martínez